Kerámia - saját kezűleg

 x 

Aktualitások

Az S.K. Műhely  egyalkalmas workshopjai... mert alkotni öröm!         szombat 15 - 18

Te és a Tea

Kedves Mindenki! 

Még tart a nyár, de hamarosan beköszönt az Ősz, majd a Tél! Most, ebben a hőségben mindannyiunk számára egy kicsit hihetetlen még, de igaz: közelednek az egyre hűvösebb, majd fagyos esték, a szürkéből hamar sötét estébe forduló hetek, hónapok. Lombhullás, zúzmara és dér, október, november és december... Ebben az időszakban a fényt, az oltalmazó meleget, a világosságot belül és egymásban, kapcsolatainkban és nem utolsó sorban az alkotás örömében kereshetjük és találhatjuk meg!

Ehhez a feltöltődéshez és örömhöz szeretnénk hozzájárulni oly módon, hogy agyagozásra invitálunk minden hónap egy szombat délutánján! Műhelyünk szeretne lehetőséget nyújtani a közös és egyéni alkotásra, az elmélyülésre és feloldódásra az agyagozás rejtelmeiben. Alkalmat teremteni derűre, vidámságra, jó kedvre, társaságban eltöltött kellemes órákra, azaz: lélekápolásra. Miközben készítünk valami szépet!  

Várunk családokat, barátokat, egyedülállókat, iskolásokat: kicsiket és nagyokat, testvéreket - mindenkit, aki alkotókedvet érez magában!

TE és a TEA  - KERÁMIA TEÁSKÉSZLET S.K., azaz saját kezűleg

TEA, mely felüdít, kiegyensúlyoz, gyógyít és átmelegít!

Most elkészítheted saját készletedet // bögrét, vagy csészét, hozzá tartozó fedeles cukor vagy méztartót, sütis és egyéb tányérkákat, ami az idődbe belefér.

Az biztos, hogy minden finomabb és jobban esik egy saját készítésű edényből! Hogy miért? Mert ez különleges, Te készítetted! Miközben teázol, majd eszedbe jut a készítés minden öröme is. Barátaid, rokonaid nem fogják elhinni, hogy ez a Te SAJÁT KEZŰLEG készített készleted.

Az S.K. Műhely ŐSZI szombat délutáni egyalkalmas workshopjain különböző kézi agyagmegformálási technikákkal fogunk dolgozni: marokedény-technika, kivájás, laptechnika, hurkatechnika. Ez garantálja azt, hogy gyakorlás nélkül is sikered legyen.

Saját ötlet és elképzelés alapján fogsz agyagozni, de segítséggel és a mi tanácsaink alapján, hogy biztos legyen a sikerélmény.

Különböző pecsételőkkel, növények nyomaival, csipkével, betű nyomdával fogjuk a tárgyakat még egyénibbé varázsolni.

Tárgyaitokat száradás után első égetéssel „zsengéljük”, utána mi bemázazzuk nektek a megbeszélt színre és újra égetjük. 3-4 hét után jöhettek vissza a kész munkákért.

Hol? // Az S.K. Műhelyben: 1124. Budapest Sion lépcső 8.

Ára// 18 000Ft égetéssel  

A helyedet előre utalással tudod biztosítani. Ez a számlaszámunk:

K.A.S. Nonprofit Kft. 11712004-20347570

Közleménybe nevet kérek szépen!

Mikor?//

Alkalmaink 2022 ŐSZ

október 29

november 26

december 10

A foglalkozások szombat délután 15 -18 óráig tartanak.

Jelentkeznél, kérdésed van? Az alábbi elérhetőségeken elérsz//

Saás Kinga

+36209/86 86 01

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Várunk szeretettel!  Alkotni öröm! 

Cím

1124 Budapest, Sion lépcső 8.
Arany János Általános Iskola és Gimnázium Kerámiaterme

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo Kerámia - saját kezűleg