• посуда оптом
  • ландшафтный дизайн Днепропетровск
  • жалюзи Днепропетровск
  • откосы Днепропетровск
  • ремонт квартир Днепропетровск
  • мебель для аптек
  • квартира днепропетровск посуточно
  • ораторское искусство днепропетровск
  • тренинги днепропетровск
  • Gyermek tanfolyamok

     

    English courses


    Gyermek szakkör


    Nem csak hobby, művészet is!

    Mindig is szerette volna kipróbálni az agyagozást, de sosem volt rá lehetősége, vagy nem volt meg hozzá a bátorsága? Itt az alkalom, hogy bepótolja azt, amit eddig kihagyott. Iratkozzon be tanfolyamaink egyikére, és ismerkedjen meg a kerámiakészítés rejtelmeivel!

    Az általunk szervezett kerámia tanfolyamokon kiteljesítheti addig még fel nem fedezett kreativitását, levezetheti a mindennapokban felgyülemlett stresszt és alkothat valami szépet, ami később az otthonát díszítheti vagy ajándék is válhat belőle.

    A kerámiakészítés tevékenysége alkalmas arra, hogy az ember kikapcsoljon közben, elfeledkezzen a mindennapok gondjairól, és élvezze az alkotás örömét. Páros vagy családi programnak is kiváló egy ilyen foglalkozás, ahol együtt, minőségi időt töltenek el egymással a családtagok. Próbáljanak ki valami újat és találjanak egy közös új hobbyt!

    Fedezze fel Ön is énje kreatív oldalát a mi segítségünkkel, és iratkozzon be kreatív kerámia tanfolyamaink egyikére! Kérdéseivel keressen minket bátran!

    A gyermekek munkáiból


    Képek



    Felnőtt tanfolyamok


    Információk


    Munka közben


    Képek

    Felnőtt csoportok

    A műhely 2000 óta fogad felnőtteket, akik agyaggal szeretnének foglalkozni szabadidejükben, saját kerámiát készíteni, saját kezűleg. Arra vállalkoztunk, hogy a magyarországi fazekas-hagyományok mellett más népek kerámiakultúráját is megismertessük az érdeklődőkkel, és a múlt értékeiből kiindulva, az ősi, hagyományos technikákon és díszítményeken túl a legújabb törekvéseket, eredményeket is bemutassuk. Tanítunk kézi agyagmegformálást, korongozást, hagyományos és modern díszítéstechnikákat, és mázazást.

    Fazekas agyag mellett színes, samottos masszákkal is lehet dolgozni.
    Elektromos kemencénk 1100C-ig éget. Lehetőség van raku égetésre is megbeszélt időpontokban.

    A felnőtt csoportokban négy-nyolc fő dolgozik együtt. Kezdők és haladók jól megférnek egymás mellett. A munkába év közben bármikor be lehet kapcsolódni. A csoportvezető tanár az alapvető technikák megtanításán túl az egyéni ötletek megvalósításában segít. Az évközi munkát múzeumlátogatások, tanulmányi kirándulások, előadások színesítik, melyek a közösséget is erősítik. Nyaranta táborokat hirdetünk, ahol megadott témák vezetik a kezünket. Kiállítást ősszel szoktunk rendezni az előző évi tárgyakból válogatva

       


    Fejlessze képességeit kerámia tanfolyammal!




    Szeretné fejleszteni művészi érzékét? Szeretne valami kreatív dologba fogni? Kezdje el kerámia tanfolyamunkat, és hívja elő alkotó énjét! A kerámia tanfolyam során fokozatosan ismerjük meg és fejlesztjük kreatív képességeinket, és közösségi élménynek sem utolsó. Tehát tökéletes programnak minősül barátnővel, családdal is.

    További előnye, hogy születésnapkor, karácsonykor egyedi, személyre szóló ajándékot adhatunk szeretteinknek, ami már csak a ráfordított idő miatt is különleges, illetve mert sehol máshol nem lehet hasonlót találni, így tökéletesen a kiválasztott személyre alakíthatjuk a meglepetést.

    Ha meggyőztük, jelentkezzen még ma az egyik kerámia tanfolyamunkra! Ez a képzés kimozdít a mindennapi rutinból, hiszen a változatos gyakorlatok és a stressz mentes, oldott légkör és környezet miatt össze sem hasonlítható a monoton iskolai oktatással!

    Böngésszen weboldalunkon, válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb képzésünket! Ha bármilyen kérdése lenne, akkor lépjen velünk kapcsolatba még ma, kollégáink készségesen segítenek Önnek!

    kerámia tanfolyam

       


    Miért érdemes agyagozni?




    Manapság kevesen foglalkoznak agyagozással, pedig számos okból érdemes a kikapcsolódásnak és az alkotásnak ezt a képességfejlesztő formáját választani, hiszen amellett hogy megnyugtat és javítja a koncentrációt, önmagunkat is megvalósíthatjuk benne.

    Az agyag formálható, de közben az alkotót is alakítja. Az alkotás folyamatakor olyan, mintha megállna az idő a műhelyben. Kikapcsolódás jellege mellet ez a tevékenység meglehetős odafigyelést kíván, mert az agyagozásnak szigorú szabályai vannak, ugyanúgy érdemes művelni, formálni, ahogy azt elődeink tették.

    Technikai szempontból is lényeges, hogy ennek az ősi mesterségnek minden mozdulatát megtartsuk, mert ha ezt nem követjük, akkor az agyag akár meg is repedhet. Emellett az agyagozás elmélyült figyelemre és fegyelemre is tanít. Ez a módszer tele van művészi eszközökkel, kifejezésformákkal, indíttatással, ezért fontos megemlíteni, hogy a kész kerámia nemcsak egy tárgy, hanem sokkal több annál, lelket, sőt szenvedélyt is magába foglal. Az agyagozást bárki kipróbálhatja tanfolyamunkon, ha szeretne többet kapni a hétköznapoktól.

    Böngésszen weboldalunkon, válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb kerámia tanfolyamunkat! Ha bármilyen kérdése lenne, akkor lépjen velünk kapcsolatba még ma, kollégáink készségesen segítenek Önnek!

    agyagozás

       


    Copyright 2009 - WUP Design - Web Studio