Kerámia - saját kezűleg

 x 

Megújult az órákra való jelentkezés! A korongozó szombatokra, az 5 alkalmas korongozó bérletre és a gyerek csoportokba e- mailben lehet jelentkezni! A hétköznapi bérletes óráinkra a honlapon keresztül jelentkezz! Telefonon és e mailben csak kérdésekre tudok válaszolni. A jelentkezés első alkalommal egy kis időt vesz igénybe, mert regisztrálni is kell, de utána gyorsan megy. A jelszavadat jegyezd meg!

A jelentkezés menete a következő:

Nyisd meg az Órarend/Jelentkezés menüpontot! Itt láthatsz minden kerámia órát hónapokkal előre! Kattints rá és nyisd meg azt az eseményt, amire jelentkezni szeretnél. Nyomj rá a piros Jelentkezés gombra, töltsd ki a jelentkezési űrlapot és küldd be a Jelentkezés beküldése gombra kattintva. Ezt tedd meg minden olyan fent lévő eseménynél, amire el szeretnél jönni! A helyek limitáltak, jelentkezéseket az általános órákra 8 főig tudunk elfogadni. Ha ezek a helyek beteltek, ezekre az eseményekre már nem lehet jelentkezni. Az első jelentkezés egyben regisztráció is, a következő jelentkezésekkor már nem kell kitölteni minden adatodat. Ha nem jelennek meg az adataid, lépj be ITT. A már jelenkezett eseményt lemondhatod a weboldalon 24 órával előtte a Jelentkezések kezelése menüpontban. Kérlek csak arra az eseményre jelentkezz, amire biztosan el tudsz jönni, illetve mondd le időben, hogy más el tudjon jönni helyetted. Ha bejelentkeztél és nem jössz el, vagy későn mondod le, az esemény ára levonásra kerül a bérletedből. Természetesen előre lehet regisztrálni több alkalomra is, vagyis, ha rendszeresen jössz, írd be magad előre, akár egy hónapra is.

Felnőtt óra 2024.04.11 (csütörtök 18-21 óra)

Felnőtt óra 2024.04.11 (csütörtök 18-21 óra)

Bérletes óra, 4/8 alkalmas bérlettel látogatható.

Első órán marokedényből kiindulva dobozt, fűszertartót, kaktusz tálat és pecsételőt készítünk.
Második alkalommal szabad kézzel, hurkatechnikával építünk vázát, cukortartót, vagy bögrét.
Harmadik alkalom a formába, formára épített edényeké, gyümölcstál, kínáló tálkák, kaspó készülhet.
Negyedik órán lapot nyújtunk és abból készíthettek választhatóan tálat, házszámtáblát és építünk sütőformát, dobozt, vagy bögrét.
Az ötödik alkalomtól a megtanult technikák szabad alkalmazása történik egyéni ötletek alapján, tanári segítséggel.

Menet közben tanítunk korongozást is, de hogy mikor tud a segítő erre időt szánni, az csak az adott órán derül ki. Az alapok elsajátítása koncentrált munkát igényel, ezért nem biztos, hogy minden órán van rá lehetőség. Ha már ismered a korongozás alapfogásait, akkor a tanár tud korrigálni menet közben akkor is, ha másokkal is kell foglalkoznia az asztaloknál. Ezért a korongozni vágyóknak javasoljuk a KORONGOZÓ SZOMBATOKAT, ahol az alapokat elsajátíthatják és utána a hétköznapi órákon tovább gyakorolhatnak.

Esemény információk

Esemény kezdete 2024-04-11 06:00 pm
Esemény vége 2024-04-11 09:00 pm
Férőhely 10
Regisztráltak 0
Rendelkezésre álló hely 10
Cancel Registration Before Date 2024-04-10 10:00 am
Ár A bérletek előre megvásárlása szükséges. Bérlet árak: 4 alkalmas bérlet 32.900 Ft, 5 alkalmas korongozó bérlet: 59.000Ft + égetés, 8 alkalmas bérlet 55.900 Ft. Korongozó szombat ára: 36.000 Ft. Számlaszám: K.A.S. Nonprofit Kft. 11773004-20347570
Bérletét itt is megvásárolhatja: Jegyvásárlás
Helyszín Arany János Általános Iskola és Gimnázium Kerámiaterme

Már nem fogadunk el jelentkezést erre az eseményre

Cím

1124 Budapest, Sion lépcső 8.
Arany János Általános Iskola és Gimnázium Kerámiaterme

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo Kerámia - saját kezűleg