Kerámia - saját kezűleg

 x 

TE és a TEA - KERÁMIA TEÁSKÉSZLET saját kezűleg

TE és a TEA - KERÁMIA TEÁSKÉSZLET S.K., azaz saját kezűleg
TEA, mely felüdít, kiegyensúlyoz, gyógyít és átmelegít!
Most elkészítheted saját készletedet
Fogyasztói ár18000 Ft
Kedvezmény
Ár / kg:

TE és a TEA   -   KERÁMIA TEÁSKÉSZLET S.K., azaz saját kezűleg

TEA, mely felüdít, kiegyensúlyoz, gyógyít és átmelegít! 

Most elkészítheted 3-4 darabból álló készletedet //Ez lehet bögre, vagy csésze, hozzá tartozó fedeles cukor vagy méztartó és kis/közepes méretű tál.

Az biztos, hogy minden finomabb és jobban esik egy saját készítésű edényből! Hogy miért? Mert ez különleges, Te készítetted! Miközben teázol, majd eszedbe jut a készítés minden öröme is. Barátaid, rokonaid nem fogják elhinni, hogy ez a Te SAJÁT KEZŰLEG készített készleted.

Az S.K. Műhely egy alkalmas workshopján különböző kézi agyagmegformálási technikákkal fogunk dolgozni: marokedény-technika, kivájás, laptechnika, hurkatechnika. Ez garantálja azt, hogy gyakorlás nélkül is sikered legyen. Korongozni nem fogunk.

Egyéni mintákkal, különböző pecsételőkkel, növények nyomaival, csipkével, betű nyomdával lehet a tárgyakat még egyénibbé varázsolni.

Tárgyaitokat száradás után első égetéssel „zsengéljük”, utána mi bemázazzuk nektek a megbeszélt színre és újra égetjük. 3-4 hét után jöhettek vissza a kész munkákért, amiről e-mailben értesítünk.

Ára // 18 000Ft égetéssel

A foglalkozások szombat 15 -18 óra között, adott dátumokon vannak. A pontos időpontját megtalálod a honlapon, vagy érdeklődj és jelentkezz e-mailben!

Alkotni öröm, ezért nálunk mindig jó a hangulat!!

Cím

1124 Budapest, Sion lépcső 8.
Arany János Általános Iskola és Gimnázium Kerámiaterme

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo Kerámia - saját kezűleg